Mitt forbilde (Vilde)

Hei!

Da tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om mitt forbilde.. Men sannheten er at jeg ikke har en person som forbilde... Jeg har alle menneskene som er med i Røde Kors!
Alle disse menneskene som er med her er kjempe stor inspirasjon for meg! Hva disse menneskene faktisk ofrer seg for er bare helt utrolig ! Og det som er så bra med det er at alle sammen som er med her faktisk jobber FRIVILLIG ! Det er utrolig å se hva som faktisk skjer innenfor Røde Kors. Jeg har vært med i Røde Kors i snart 2 år, og det er faktisk helt utrolig hvor mye jeg faktisk har fått oppleve! Jeg har vært nede i Farsund (kr.sand) jeg har vært i Trondheim, jeg har vært mange ganger i Oslo osv., Nå skal jeg også snart til Bergen og Bosnia ! Alle stedene jeg har vært har jeg reist i regi av Røde Kors, og det beste er at jeg faktisk ikke betaler noen ting for å reise disse stedene !!! Jeg har faktisk tatt fly HELT ALENE til stavanger!!! Og jeg kan bare si at det faktisk var drit skummelt!!! :/ Men jeg overlevde og fikk møte faktisk noen av mine bestevenner ! :)

Det å være med i Røde Kors gir deg et utrolig stort nettverk! Jeg får mulighet til å møte folk fra hele landet vårt, og tilogmed folk fra Bosnia, Zimbabwe, Nepal og Colombia! Dette gir deg et kjempe stort nettverk, og det som også er med Røde Kors er at alle klikker med alle ! så uansett om du reiser helt alene (som jeg har gjort mange ganger) så blir du alltid kjent med mange fantastiske mennesker! :)


Kan fortelle en historie for dere:
Disse på dette bilde er ikke fra norge, de to helt til venstre er fra Nepal og de to til høyre er fra Colombia, vel jeg er med i en aktivitet under Røde Kors som heter "På Flukt" dette er en aktivitet innen for Røde Kors som går ut på å lære ungdommer om hvordan de som er På Flukt har det, så vi går da gjennom et rollespill med dem.. Men tilbake til historien: Jeg ble satt som leirsjef og der skulle jeg og 3 delegater være og 2 norske.. Men det endte med at vi ble 4 delegater og meg.. Og med tanke på at ingen av delegatene kunne norsk, men at deltakerne snakket norsk så måtte jeg da sitte og oversette hva deltakerne sa.. hehe! Var kjempe gøy å faktisk bli satt slik på prøve og vi hadde det så gøy når vi satt der !

Her er bilde av alle som deltok på det ene spillet jeg var på. På dette bilde så er det Delegater fra Nepal, Colombia og Zimbabwe, det er også en fra england, så mesteparten av dette spillet foregikk på engelsk, noe som faktisk er sykt bra! Det gjør at man faktisk blir mer stabil i engelsk også! :)
Jeg har også møtt de fleste delegatene våre igjen ! og de er så koslige ! :)


Jeg har også vært på fotoshoot for Røde Kors Ungdom sammen med Vilde og Mariann! Så vi er sånn "kind of" de nye ansiktene til ungdommen i Røde Kors ! noe som er dritkult! Har også møtt Vilde og Mariann gjennom Røde Kors !


Dette er fra en samling i Oslo som jeg var på ! Her er det Hallgeir (oppe til venstre), Hilde (oppe til høyre), meg på høyre side og Vilde i bunn :) Det som var sånn sykt gøy på dette kurset var at både meg og Vilde er fra Telemark, også var Hilde der (skjønner det morsomme?) og itilegg til det, så var det en som Lin men hun het også Vilde til mellomnavn! så det ble, Vilde, Vilde, Hilde og Vilde ! hahaha! :) Og man må nesten ikke ta en Røde Korser seriøs, her er alle seg selv helt fult ! :)


Dette er under Russenstrafikk sikkerhets dag! Da hadde vi en stand for dem hvor vi hadde Kondomlappen. Kan vel si at det var MEGA kleint å holde det for russen, men sånn går det når ungdommen i Norge faktisk ligger på verdenstoppen i å ha ubeskytett sex!

Vel, nå skal jeg slutte å skrive med bare en info ting til!!!
Hvis du syntes dette høres gøy ut (noe som det selvfølgelig gjør) så kan du og melde deg inn i Røde Kors!! Vi trenger alltid flere mennesker !
gå inn på www.Rodekorsungdom.no hvor du kan melde deg inn! :)

 

Mange klemmer fra Vilde!!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits