Mitt forbilde

Jeg vet vi har allerede sagt ifra om at vi tar en liten pause fra bloggen, men her sitter jeg da... Og kjeder meg i hjel.. SÅ, da kan jeg like godt skrive et bittelite innlegg om mitt forbilde, i håp om at satistikken på bloggen stiger en smule...(?) 

Uansett, mitt forbilde er Katy Perry. Det gikk ganske sakte mot at jeg likte musikken hennes, men så fikk jeg vite litt mer om selve henne, og dermed ble hun mitt forbilde. Hun har vært igjennom mye, og jeg ser meg selv i mye av det hun gjør.  Ikke nok med at hun er en fantastisk sanger, er umenneskelig pen og har en utrolig fin klesstil, er hun også en flott person. Hun er et utrolig godt forbilde, for både jenter og gutter i alle aldre. 


Hun har lært meg at det er lov til å være litt unormal, og det å være spessiel er det som er vakkert. Å ikke blande seg inn i mengden, men være seg selv hele tiden, 100 %, og aldri forandre seg for noen som helst. (Uansett hvor "cheezy" det høres ut...) 

Da hun ville gjøre det stort som sanger fløy hun hit og dit til plateselskaper og alle sa det samme: "Kan ikke du bli den neste...." De ønsket alle sammen at hun skulle bli den neste store Christina Aguilera, Britney Spears osv. Hun svarte alle: "Jeg vil bare bli den første Katy Perry."
 
Hun ønsket ikke å bli en annen. Og på grunn av det er fordi hun har blitt en så stor stjerne som hun er nå. Jeg får utrolig mye inspirasjon av henne, av alt hun gjør egentlig.  Om hun dukker opp i Norge en dag, tror jeg at jeg kollapser av glede. Katy Perry er bare helt rå. 


- Tomine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits