Blogg

Cafè-kos.Heisann! Da har jeg kommet hjem etter en utoloig koselig og kald stund på Tullis med Vilde. Det ble en ganske kort stund, men det var så utrolig kaldt! Vi ble sittende ute siden det var fult inne, noe som ende med at vi holdt på å fryse av oss tærne... Uansett så fikk vi kost oss og pratet. Håper dere alle har hatt en like fin dag :)

Hva har dere gjort idag?
-Stine

LUNDE

Heeeellooo!

I morgen reiser alle oss jentene til Lunde for å besøke vår kjære Lina som bor der :)

Vi er utrolig spente og gleder oss masse til å se hverandre igjen. Wohoo!
Så i morgen er det ikke sikkert det blir noen blogging fra vår del da vi skal reise tidlig til Lina og kommer hjem veldig sent..

Men da får dere heller kose dere med våre gamle innlegg eller ta en titt innom våre andre blogger:)
Stine sin blogg
Tomine sin blogg
eller innom min urgamle blogg som ikke har vært oppdatert siden i fjor :P
Vilde sin blogg 

Eller så får dere ha  en kjempe fin dag! :)


Husk å følg oss på instagram og Twitter:
Linabergva - Insta og twitter
Stinekau - Insta
Stinekaupang - Twitter
Tomine_nyseth - Twitter
Tominenyseth - Insta
Vildenilsen - Twitter
vilde1nilsen - Insta

Klem <3 

Hva gjør du når du kjeder deg?

Heisann!

Nå er jeg hjemme og har bare gått og kjedet meg i hele dag.. Det er egentlig utrolig typisk meg, men jeg finner alltid noe å gjøre til slutt. Og idag var intet unntak!
Vel, kan vel starte med å si at i går kjedet jeg livet av meg og endte med å rydde rommet mitt. Ble sånn halveis bra, fått sko ut av skapet så nå står de litt mer sentrert (se bilde) noe som er helt fantastisk for meg som er en stor sko-elsker! (høyhelte)
men rommet ble ikke helt ferdig.. Har nemmelig en tendens til å bare rydde halve rommet. he he.. Og det skjedde i går også. Men er fornøyd med den lille jobben jeg gjorde!
Men tilbake til i dag. Som sagt så må jeg ha noe å gjøre når jeg kjeder meg, og da finner jeg alltid på de merkligste tingene du kan se for deg. Ja, jeg endte opp med å bake...Ja.. 


Ja, som dere ser så har jeg ikke så mange.. Men jeg har flere enn dette :)

Og kan meddele at bakinga går rett  vest.... Åh! Hater at jeg ikke kan lage mat eller bake... FIASKO.

Men håper dere får en fin dag videre! Jeg skal senere bort til Ida og være med hun :)

Klemmer fra Vilde :)

Forkjølet....

Heisann!

Sitter nå hjemme og er kjempe forkjølet... Er så utrolig typisk meg og alltid bli syk i feriene...  Så her sitter jeg da. Nyser, hoster og snufser. 

Skulle egentlig på Tullis (Cafè i Skien) idag med noen venninner, men blir så utrolig sliten av slikt... Så ble heller hjemme :)

Meg!

I går var jeg forresten på Tullis med Stine (Heggli), som jeg nesten ikke har sett på et år. Så det var utrolig koselig. Vi satt og snakket og man kan si at det var nok og snakke om, Skulle vel egentlig vært sammen i mange flere timer :P hehe! 


 Haha! ble et bilde som vi tok på bussen :P

 

Håper dere får en fin dag videre! Nå skal jeg kose meg med "The Walking Dead" og kanskje et lite besøk bort til Ida i kveld :) <3

Klemmer fra Vilde :) 

Skulle ikke vært lov...

Heisann!

Så ja, jeg har en tendens til å være megalat av og til, ikke ofte, men når jeg først er det så er det ikke måte på! Jeg har nå sittet i sofaen i kanskje fem timer, med dataen på fanget og Grey's Anatomy på TV (Ja.. samtidig) og bare vært lat. For så vidt er det jo greit å ha ÉN dag hvor man kan være kjempe daff, og så være sosial og hektisk i noen andre dager ? og det er i hvert fall planen for min vinterferie.


Du vil IKKE se fjeset mitt i denne tilstanden, så jeg bare slenger inn et bilde jeg tok her om dagen. 

Ha en superfin vinterferie, enten om den er lat eller full av planer <3
- Tomine

Jentekveld

Hei og hopp!
Blir dessverre mobil-blogg idag.. Men er nå sammen med jentene (-Lina :( ) hos Tomine og bare slapper av:) vi har laget pizza og sitter nå med kanelsnurrer (som Siri har laget), iste, popcorn og har det kjempe koselig:)

Er så utrolig deilig å bare ha en slik kveld, hvor vi kan snakke, le og bare ha det koselig sammen utenfor skolen! Og nå er det jo ferie også!! Så dette blir bra:)

Ha en fin kveld, klemmer fra oss <3

Typisk Jenteblogg

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle skrive et kjapt innlegg før jeg finner senga.

Vel, som dere kanskje har lagt merke til så er ikke dette den typiske jente bloggen hvor vi poserer med outfit, hva vi har spist og sånt. Vi har en mer, ja hva skal jeg si, "fri" blogg. Om jeg kan si det. Vi har en mer "real" blogg da, hvor vi viser hvordan vi er. Våre uperfekte sider og hvordan vi er til vanlig. Vi vil ikke ha den typiske jentebloggen fordi vi/jeg føler at de fleste bloggene er litt sånn overfladiske. De skriver kun om hvor perfekt livet er, de har de dyreste garderobene og de er "feilfrie" slik vi ser dem gjennom bloggene de skriver. 

Mens her sitter du! og leser disse "perfekte" bloggene. og tenker kanskje "hvorfor er ikke det meg?, jeg vil også se ut som hun" og at denne personen er utrolig heldig for hun kan kjøpe hva hun vil, og hun er bare så kul.

Vel der er ikke vi! 
Vi kjører vårt eget løp, er oss selv 100% og prøver og vise dette gjennom bloggen. Vi er ikke perfekte men mennesker skal vel kunne være glad i og elske hverandre selvom vi har noen komplekser?
Ja!

Hehe.. Meg da! Bilde er tatt av Lina, som skulle lage et bokomslag. dette var ikke det bilde som ble brukt da!:P

Ha en fin dag videre! Klemmer fra Vilde :)
 

Osloooo

Hei!
Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo :)
Dere tenker nok, "hva faen, Oslo på en torsdag?" Og ja! Jeg skal til Oslo med Røde Kors Ungdom, og feltet På Flukt. I helgen skal det være et instruktørkurs, som jeg skal være med å hjelpe til på, noe som er utrolig spennende og jeg er veldig ivrig på å komme til Oslo :) skulle egentlig starte idag med forberedelser men siden vi kun blir 3 eller 4 så blir det ikke noe spesielt i dag :) daffedag i Oslo :D

NSB ass! Haha!:) ja! Alle får ha en fin kveld og en koselig skoledag i morgen! Jeg har FRI<3 hah!
Klemmer fra Vilde :)

BLI BEDRE KJENT MED VILDE

Hei!

Tenke at jeg skulle lage et innlegg om meg! (altså Vilde)

Jeg aner ikke hvilket "stempel" jeg har fått gjennom denne bloggen men håper at det ikke er så dårlig! hehe!

Men jeg er en jente på 16 år som har bursdag 10.01.96

Jeg er født i Porsgrunn med bor i Skien.
Jeg har en hund som heter Jyller.

Okei... kanskje ikke det dere vil lese om (?)

Vel, jeg er veldig utadvent (noe jeg absolutt ikke var før), jeg er kjempe glad i mennesker, men.. jeg hater egentlig kropskontakt.. (Altså at folk tar meg i ansiktet osv....) men elsker klemmer (A)
Jeg er kjempe dårlig på å få jentevenner... (Og holde kontaken med dem....) Jeg er livredd for edderkopper... (vel, alle jenter er vel kanskje det :P)
Jeg kan være litt kontrollfreak.. (Noe negativt).. Hvis ikke så er jeg veldig snill asså :) Jeg har også RÆVVA humor.. så jeg ler av alt som ikke er morsomt, og jeg ler ofte på veldig feil steder.. (Som når noen faller og slår seg kraftig eller når noen kommer å forteller meg at noen har dødd.. ) Jeg setter vennskap veldig høyt!<3

Okei!

Nå kommer jeg ikke på noe mer og skrive :P hehe!
Men håper at dere kanskje  vet litt mer om meg også må dere gjerne kommentere :)Sånn! Så kan dere få et bilde av meg med colgate smil ! hehe :P

Men, jeg kan vel egentlig beskrives slik som dette:

Ja... Heh. Jeg er vel da litt gal :P


Ja, dette bilde hjalp jo ikke på at dere skal tro at jeg ikke er gal.. :P


Ja, jeg sender leimeg snap :P


 Kyss fra meg! :D

Let me know what you think! :)

Klemmer fra vilde :)

Cafe <3

Hei!
Nå er vi på Jonas B. gundersen cafe og koser oss med pizza, småprat og dessert! Litt tidligere var vi også en liten tur på Down Town og fikk shoppa litt av hvert :)

En herlig start på uken!:)

Kos dere videre!
Klemmer fra jenten i Randomkaos <3

Boring sunday

Hei!

Sitter nå på rommet mitt og ser på film, våkna halv to idag! Vel, kan ikke si at jeg er morgenfugl, hehe

Har også sett gjennom mange gamle bilder :)
Kan legge ut noen av dem :)


Mamma og meg 17.mai 2012 :)Meg og mange fantastiske mennesker fra Røde Kors <3 (tatt når jeg var på Skedsmo)Et ekstremt falskt smil.. Men bilde er tatt når jeg stod til konfirmasjon i 2011


Mitt sommerparadis! Tror dette er det bilde som kom i avisen :)

 

Vel dette er bare noen bilder av godt over 500 :P eller mer :)

 

Ha en fin søndag videre :)

-Vilde<3

Sleepover

Heisann!

I natt så har vi jentene vært samlet hos Stine for SLEEPOVER! <3 
Vi har har koset oss masse med, Popcorn, filmer, chubby bunny challenge og masse snakking <3

Satt oppe til halv 4 og bare snakket og fortalte historier! noe som var kjempe koselig ! :)

Alltid like koselig hver gang vi har sleepover hos hverandre ! :)

Og tenk, vi har kun kjent hverandre i ca 5 mnd, men er som en familie allerede! Tiden går fort når man er med noen som man bare klikker med :)

Ha en fin lørdag videre :)

Klemmer fra Randomkaos<3
 

prøve..prøve...

Heisann! 

Nå vil jeg gjette at alle sammen sitter og øver til prøve..
Vi har nemmelig en prøve i morgen på 120 sider.. Så nå skal jeg krype inn i hulen min (rommet mitt) og øve til prøven i morgen og håpe på det beste !

Hva skal du idag ? :)

Klemmer fra Vilde og Jyller (hunden min) :)


 

Ny dag, nye muligheter

Heisann! :)

Håper alle har hatt en fin 1.nyttårsdag. For oss så lå alle i senga og slappet av med filmer og bare tok livet helt med ro før vi startet på skolen igjen:)

Og nå er vi da tilbake på skolebenken...

Idag når vi kom på skolen fikk vi beskjed at vi skulle ta bilde av et egg :) hehe, og typisk oss så klarte Vilde og Lina å miste egget i pulten slik at to av 3 egg knuste:/
Men heldigvis gjorde ikke det noe! hehe

På nyttårssaften så sendte vi opp rislamper! var kjempe koselig <3

 

Ha en fin dag! :)

Klemmer fra oss i Random Kaos :)
 

Godt nyttår

GODT NYTTÅR!!!
Håper alle har hatt en fantastisk fering!:)

Vi har nå feiret litt hver for oss men her jeg er er også Tomine, Stine og Siri, vi har også dratt med en jeg liker å kalle søsteren min (lang historie) som heter Ida :)

Vi har hatt en fin fering med snøballkrig, tenning av rislamper og tatt masse bilder !

Hvordan var din nyttårsfeiring?:)

Klemmer fra oss i Randomkaos + Ida :)
Bloggen hennes er forresten www.idto1.blogg.no :)

godteri og brus stopp?

Heisann! 

Siden jeg ikke spiser godteri eller drikker brus så tenkte jeg å komme med noen tips til hvordan du kan unngå godteri og brus :)

1. du MÅ virkelig gå inn for det eller så fungerer det ikke
2. nøtter er en god erstatning på godteri (dessverre har jeg en kjæreste som er allergisk så jeg kan ikke spise det)
3. frukt og grønt er også en erstatning som kan brukes
4. bare det å klare å si nei til godteri er vanskelig.. og det vet jeg :) men du vender deg til det! :)
5. for å unngå brus så drikk mye iste, saft, vitamin vann, snapple (what ever) I dagen samfunn er det dessverre slik at det er vannskelig å finne en erstatning på brus når 80% av utvalget av drikke er brus.

Vet ikke hva dere syntes om dette innlegget .. Men om det er noen flere spørsmål dere lurer på innenfor godteri og brus så er det bare å sende en mail, eller kommentere på bloggen så skal vi få svart :)

Masse lykke til, Klemmer fra Vilde :)

 

ps. Husk å følg oss på Instagram 
Tominenyset
Stinekau
Vilde1nilsen 

Har også en hashtagg #Randomkaos tagg gjerne bildene deres slik at vi kan se dem :)

Første videoblogg!:D

video:randomkaos


Ja, nå har jeg sittet våken siden kl 12 for å få videoen ferdig opplastet....nå er kl snart 3.. 

Håper dere liker den ! :D

Klem fra Vilde :)

Tittel

Ja, hadde ikke noe bra forslag på overskrift idag gitt!:P

Men jeg håper alle har hatt en fantastisk julefeiring !!:) Det har jeg:) tilbrakte julaften med familien min og 1.juledag dro meg og mamma på gravplassen og satt lys på graven til bestefar, da var det nøyaktig 2 år siden han døde :(

Men i år så har jeg ikke hatt noen julestemning egentlig.. Julaften for meg var som en koselig kveld hvor familien var samlet og vi satt og snakket sammen og hadde det koselig.. :)

Nå skal Stine og meg snart på kino :) og i morgen så skal vi til Kongsberg for å stå på slalom !

Kan også dele det at jeg har farget håret mitt fra blond til brun :P ikke så veldig vellykket men :P haha!!
Dette er foresten outfitten min idag :)

Klemmer fra Vilde !:)

Update-Vilde

Heisann :)
Tenkte å bare slenge inn et lite innlegg her jeg sitter i Seljord mens de andre er hjemme :)
Hvertfall så kan jeg fortelle litt om meg selv, og hva jeg gjør :)

Vel som dere kanskje har fått med dere så heter jeg Vilde, jeg er 16 år og kommer fra Skien!
På fritiden min er jeg aktiv i røde kors og er trener for småbarnsgym fra 4-6 år på Borg.
Jeg går på media og kommunikasjon i 1. Klasse på Hjalmar Johansen Vgs

Hvorfor jeg vil blogge?
Jeg vil starte å blogge fordi jeg syntes at det er gøy å ha noe å gjøre når man kjeder seg og for at de andre i randomkaos også ville blogge og da er man på en måte ikke alene om det :) jeg ville også blogge for at dere lesere skal se hvordan det er å gå på media og kommunikasjon.

Har dere noen spørsmål så er det bare å skrive de inn i kommentar feltet så skal jeg svare så fort jeg får mulighet :)

Vel dette var da litt om meg :)

Så dette var da litt om meg :) og som sagt så er det bare å skrive inn spørsmål i kommentarfeltet :)

Klemmer fra Vilde <3

Random-Kaos!

Heisann! Dette kommer til å være en gruppeblogg delt av 5 jenter; Siri, Lina, Vilde, Tomine og Stine. Vi vil ikke si så mye om oss selv enda, for det kommer videoblogger der vi presenterer hver av oss etter tur. Vi kommer til å ha masse videoblogger, ukentilg oppdateringer, og vi skal prøve å ha innlegg hver dag om det lar seg gjøre. Kort om oss så er vi glade, Directioners, kanskje litt random til tider, og.... et kaos :) Vi går også på linjen Medier og kommunikasjon sammen, så vi skal nok få skrevet noe om linja og litt om prosjekter der om noen lurer på hva media-elver driver med. Håper dere alle sammen liker bloggen vår og fortsetter å følge den! 


Tomine, Vilde, Siri, Lina og Stine. 


Random....


Kaos....

Hilsen alle jentene! 

randomkaos Legg til som venn

Heeelloooo! Vi er 5 jenter som står bak denne bloggen! Vi blogger om vår hverdag, hverandre og alt vi opplever sammen! For kontakt; Randomkaos@live.no

hits >