Jonas

bittelillejulaften... jonas-style!

One does not simply go to bed at bittelillejulaften, så i kveld er det tid for litt Hardcore por.. i mean gaming! :D 

 

Selv om jeg ikke ser på meg selv som en "gamer" er det utrolig deilig og ta en natt sammen med buddien min og bare chille med forskjellige platformer!

x-box, pc og PS3.... i'm loving it! 

Men kveldens "main-event" vil være å prøve å slå Enderdragen i løpet av kvelden, så ønsk oss lykke til folkens, og ha en riktig God Jul :D

Jonas: the legend...

Now it's my turn to rise from the shadows...
Mitt navn er Jonas Johannessen (JJ), og jeg er 16 år gammel. Jeg kommer fra Skien og tannbørsten min er grønn. Men det er ikke det dere vil høre om... dere vil vite hva jeg gjør på fritiden. Den er lett... ingenting. I mean, jeg spiller gitar og bass, men ikke fast. Men selvfølgelig, som alle andre 16 åringer går jeg med venner. Jeg hører på all slags musikk, og da mener jeg ALL slags musikk: Jeg hører på Skrillex, Avenged Sevenfold, One Direction, Metallica, Foo fighters, Savant... You get my point. 

Vel mer er det ikke å si... har dere spørsmål er det bare å spørre :D

 

~JJ
Hello Ladies :D

Jeg vil starte dette samarbeidet ved å si en ting: DET ER VELDIG KALDT UTE! 

Hei btw, jeg heter Jonas Almenning Johannessen, og er Vildes bestevenn. Jeg er seksten år, og fikk tigget meg til å være med på denne bloggen.
(Som dere kanskje ser så har vi fått inn en gutt i Random Kaos, vi håper på at det blir bra og at dere vil lese :) hehe! )

-Jonas, Stine og Vilde :)<3

randomkaos Legg til som venn

Hei, vi er 3 jenter og en gutt som står bak denne bloggen. Kontakt : Randomkaos@live.no

hits >