februar 2013

Cafè-kos.Heisann! Da har jeg kommet hjem etter en utoloig koselig og kald stund på Tullis med Vilde. Det ble en ganske kort stund, men det var så utrolig kaldt! Vi ble sittende ute siden det var fult inne, noe som ende med at vi holdt på å fryse av oss tærne... Uansett så fikk vi kost oss og pratet. Håper dere alle har hatt en like fin dag :)

Hva har dere gjort idag?
-Stine

LUNDE

Heeeellooo!

I morgen reiser alle oss jentene til Lunde for å besøke vår kjære Lina som bor der :)

Vi er utrolig spente og gleder oss masse til å se hverandre igjen. Wohoo!
Så i morgen er det ikke sikkert det blir noen blogging fra vår del da vi skal reise tidlig til Lina og kommer hjem veldig sent..

Men da får dere heller kose dere med våre gamle innlegg eller ta en titt innom våre andre blogger:)
Stine sin blogg
Tomine sin blogg
eller innom min urgamle blogg som ikke har vært oppdatert siden i fjor :P
Vilde sin blogg 

Eller så får dere ha  en kjempe fin dag! :)


Husk å følg oss på instagram og Twitter:
Linabergva - Insta og twitter
Stinekau - Insta
Stinekaupang - Twitter
Tomine_nyseth - Twitter
Tominenyseth - Insta
Vildenilsen - Twitter
vilde1nilsen - Insta

Klem <3 

Hva gjør du når du kjeder deg?

Heisann!

Nå er jeg hjemme og har bare gått og kjedet meg i hele dag.. Det er egentlig utrolig typisk meg, men jeg finner alltid noe å gjøre til slutt. Og idag var intet unntak!
Vel, kan vel starte med å si at i går kjedet jeg livet av meg og endte med å rydde rommet mitt. Ble sånn halveis bra, fått sko ut av skapet så nå står de litt mer sentrert (se bilde) noe som er helt fantastisk for meg som er en stor sko-elsker! (høyhelte)
men rommet ble ikke helt ferdig.. Har nemmelig en tendens til å bare rydde halve rommet. he he.. Og det skjedde i går også. Men er fornøyd med den lille jobben jeg gjorde!
Men tilbake til i dag. Som sagt så må jeg ha noe å gjøre når jeg kjeder meg, og da finner jeg alltid på de merkligste tingene du kan se for deg. Ja, jeg endte opp med å bake...Ja.. 


Ja, som dere ser så har jeg ikke så mange.. Men jeg har flere enn dette :)

Og kan meddele at bakinga går rett  vest.... Åh! Hater at jeg ikke kan lage mat eller bake... FIASKO.

Men håper dere får en fin dag videre! Jeg skal senere bort til Ida og være med hun :)

Klemmer fra Vilde :)

Forkjølet....

Heisann!

Sitter nå hjemme og er kjempe forkjølet... Er så utrolig typisk meg og alltid bli syk i feriene...  Så her sitter jeg da. Nyser, hoster og snufser. 

Skulle egentlig på Tullis (Cafè i Skien) idag med noen venninner, men blir så utrolig sliten av slikt... Så ble heller hjemme :)

Meg!

I går var jeg forresten på Tullis med Stine (Heggli), som jeg nesten ikke har sett på et år. Så det var utrolig koselig. Vi satt og snakket og man kan si at det var nok og snakke om, Skulle vel egentlig vært sammen i mange flere timer :P hehe! 


 Haha! ble et bilde som vi tok på bussen :P

 

Håper dere får en fin dag videre! Nå skal jeg kose meg med "The Walking Dead" og kanskje et lite besøk bort til Ida i kveld :) <3

Klemmer fra Vilde :) 

Skulle ikke vært lov...

Heisann!

Så ja, jeg har en tendens til å være megalat av og til, ikke ofte, men når jeg først er det så er det ikke måte på! Jeg har nå sittet i sofaen i kanskje fem timer, med dataen på fanget og Grey's Anatomy på TV (Ja.. samtidig) og bare vært lat. For så vidt er det jo greit å ha ÉN dag hvor man kan være kjempe daff, og så være sosial og hektisk i noen andre dager ? og det er i hvert fall planen for min vinterferie.


Du vil IKKE se fjeset mitt i denne tilstanden, så jeg bare slenger inn et bilde jeg tok her om dagen. 

Ha en superfin vinterferie, enten om den er lat eller full av planer <3
- Tomine

Jentekveld

Hei og hopp!
Blir dessverre mobil-blogg idag.. Men er nå sammen med jentene (-Lina :( ) hos Tomine og bare slapper av:) vi har laget pizza og sitter nå med kanelsnurrer (som Siri har laget), iste, popcorn og har det kjempe koselig:)

Er så utrolig deilig å bare ha en slik kveld, hvor vi kan snakke, le og bare ha det koselig sammen utenfor skolen! Og nå er det jo ferie også!! Så dette blir bra:)

Ha en fin kveld, klemmer fra oss <3

Typisk Jenteblogg

Heisann!

Tenkte jeg bare skulle skrive et kjapt innlegg før jeg finner senga.

Vel, som dere kanskje har lagt merke til så er ikke dette den typiske jente bloggen hvor vi poserer med outfit, hva vi har spist og sånt. Vi har en mer, ja hva skal jeg si, "fri" blogg. Om jeg kan si det. Vi har en mer "real" blogg da, hvor vi viser hvordan vi er. Våre uperfekte sider og hvordan vi er til vanlig. Vi vil ikke ha den typiske jentebloggen fordi vi/jeg føler at de fleste bloggene er litt sånn overfladiske. De skriver kun om hvor perfekt livet er, de har de dyreste garderobene og de er "feilfrie" slik vi ser dem gjennom bloggene de skriver. 

Mens her sitter du! og leser disse "perfekte" bloggene. og tenker kanskje "hvorfor er ikke det meg?, jeg vil også se ut som hun" og at denne personen er utrolig heldig for hun kan kjøpe hva hun vil, og hun er bare så kul.

Vel der er ikke vi! 
Vi kjører vårt eget løp, er oss selv 100% og prøver og vise dette gjennom bloggen. Vi er ikke perfekte men mennesker skal vel kunne være glad i og elske hverandre selvom vi har noen komplekser?
Ja!

Hehe.. Meg da! Bilde er tatt av Lina, som skulle lage et bokomslag. dette var ikke det bilde som ble brukt da!:P

Ha en fin dag videre! Klemmer fra Vilde :)
 

Hva gjør vi på media-linja? (video)


Så her har dere videoen, beklager den sykt dårlige kvaliteten, men det var det beste vi kunne :( Fra 6:07 så ser dere noen bloopers, for de som syntes slikt er morsomt, hahaha!

Går eller skal dere gå på media? 
- Random Kaos - jentene. 

Videoblogg på vei!

Heisann! Da har vi (Vilde og Stine) filmet en videoblogg for dere. Vi skal bare filme noen klipp til og redigere den så er den ferdig, og den skal komme opp på bloggen i løpet av de neste dagene. Det er bare til å glede seg :)Hva har dere gjort idag?
Hilsen Vilde og Stine :)

randomkaos

+Add meg som venn

Heeelloooo! Vi er 5 jenter som står bak denne bloggen! Vi blogger om vår hverdag, hverandre og alt vi opplever sammen! For kontakt; Randomkaos@live.no

Søk i bloggen

hits