november 2012

Hello Ladies :D

Jeg vil starte dette samarbeidet ved å si en ting: DET ER VELDIG KALDT UTE! 

Hei btw, jeg heter Jonas Almenning Johannessen, og er Vildes bestevenn. Jeg er seksten år, og fikk tigget meg til å være med på denne bloggen.
(Som dere kanskje ser så har vi fått inn en gutt i Random Kaos, vi håper på at det blir bra og at dere vil lese :) hehe! )

-Jonas, Stine og Vilde :)<3

Møt Jonas:


Jonas, Stine og Siri :)
Jonas er av guttene i klassen vår, og siden vi har så kul blogg (Merk dere irionien) så ville han være med på et bilde!
Jeg er kjempe kjekk! :D -Jonas Almenning Johannessen.... tlf: 47285389 -ring han da vel :)

HAN ER SINGEL JENTER!!!!!!

- Siri og Stine

Julemarked!

Heisann

Hva skal dere idag?

I dag blir det en lang dag for oss, først skal vi være på skolen frem til halv 4 før vi igjen skal komme tilbake på skolen mellom 5 og halv 6 for å ha et Julemarked! Hvert år så holder skolen et slags marked der vi selger ting som vi elever har produsert, og slik at foreldre og andre kjente kan komme og se på skolen. Siden vi går media-linja, så selger vi bilder som vi har tatt selv. I klasserommene og visningsrommene kommer det til å bli vist skoleprosjekter vi har laget, og rundt om kommer også andre ting til å stå. Vi gleder oss i alle fall veldig, vi har jo ikke gjordt dette før og er ganske spente på hva som egentlig kommer til å skje. Andre og tredjeklasse har jo vært med på det før, noe vi ikke har, så det er vår første gang på hjalmars julemarked. Noe som blir spennende :)


Siri, Stine, Vilde og Tomine :)

Dessverre så er Lina syk idag :( noe som er litt trist, så Lina, når du leser dette så ønsker vi deg god bedring ! :) vi er glad i deg!

Vi setter veldig stor pris på kommentarer, både psitive og negative, er det noe dere syntes vi burde gjøre bedre ? eller noe, så kommenter :)

Hilsen Siri, Tomine, Stine og Vilde ! :)

 

Skole!

Hei, hei alle sammen! Vilde og Stine her. Idag på media er det hospetering fra tiendeklasse, noe som gjør skoledagen vår ganske annerledes enn fra alle andre dager. Dagen idag har så langt gått til å bare surre rundt, henge opp bilder til julemarkedet som skal være i morra, og snart kommer tiendeklassingene til oss for at vi skal vise dem litt rundt osv. Blir vel litt kleint, ettersom de virket ganske beskjedene, men det håper vi blir bedre etter hvert :)


Stine, Tomine, Siri og Vilde :)

Kommer snart et nytt innlegg så stay tuned :)

-Vilde & Stine <3

Snart

Heisann :) 

Blir så glad av å se at vi faktisk har noen lesere, selvom vi ikke har startet opp bloggen ordentlig enda!
Hvertfall så skal det snart komme ut en video hvor dere blir bedre kjent med oss ! Og det gleder vi oss til og vi håper dere også gjør det! :) hihi 

Dere lurer kanskje på hvorfor vi har kalt oss Random Kaos ? 

Vel, her kommer historien : (Vildes perspektiv)

Da vi startet på vgs var alle forvirret, nervøse og sjenerte.. Det kom mennesker fra mange forskjellige skoler og sjansen for at du havnet i klasse med en du kanskje kjente
fra før var 50/50. Første skoledag ble vi litt kjent, vi satt oss på plasser ved siden av de vi kjente fra før og  i mitt tilfelle så ble jeg kjent med Lina etter første time. 
Men etterhvert så ble vi flyttet rundt på av lærerne.. Skummelt... Men det gjorde at jeg også ble kjent med Siri, jeg satt rett ovenfor Lina og Siri og selvfølgelig hadde jeg mange rundt meg.
Tomine kjente jeg fra ungdom skolen, men vi (Stine, Siri og Lina) gikk ikke i samme klasse.. Etterhvert ble jeg også kjent med Stine. Da var det skjedd, vi hadde alle blitt kjent og praten gikk
fort, vi snakket om alt fra gutter (One Direction helst), sminke, klær og smykker. Praten stoppet aldri opp og det gjør den heller ikke nå! Men, tilbake til Random Kaos, etter hvert fant vi ut at vi 
måtte ha en gruppe på Facebook, som vi kunne snakke sammen i, vi startet som Unnamed, siden vi ikke hadde noe navn.. Men en dag så satt vi og snakket så sier en av oss, haha vi er så Random. 
Men Random hadde vi jo vært fra begynnelsen, men så er vi egentlig litt Kaos også, og der kom navnet.. Random Kaos det første jeg gjorde når jeg hørte ordet Random Kaos var å søke det opp på 
Instagram, og det var LEDIG!!! Og slik startet vi med navnet  Random Kaos!!

Oppe: Stine & Tomine --> Nede: Meg, Siri & Lina <3 

Ha en fin dag videre ! :) 

Klemmer fra Vilde <3

Random-Kaos!

Heisann! Dette kommer til å være en gruppeblogg delt av 5 jenter; Siri, Lina, Vilde, Tomine og Stine. Vi vil ikke si så mye om oss selv enda, for det kommer videoblogger der vi presenterer hver av oss etter tur. Vi kommer til å ha masse videoblogger, ukentilg oppdateringer, og vi skal prøve å ha innlegg hver dag om det lar seg gjøre. Kort om oss så er vi glade, Directioners, kanskje litt random til tider, og.... et kaos :) Vi går også på linjen Medier og kommunikasjon sammen, så vi skal nok få skrevet noe om linja og litt om prosjekter der om noen lurer på hva media-elver driver med. Håper dere alle sammen liker bloggen vår og fortsetter å følge den! 


Tomine, Vilde, Siri, Lina og Stine. 


Random....


Kaos....

Hilsen alle jentene! 

randomkaos

+Add meg som venn

Hei, vi er 3 jenter og en gutt som står bak denne bloggen. Kontakt : Randomkaos@live.no

Søk i bloggen

hits