desember 2012

godteri og brus stopp?

Heisann! 

Siden jeg ikke spiser godteri eller drikker brus så tenkte jeg å komme med noen tips til hvordan du kan unngå godteri og brus :)

1. du MÅ virkelig gå inn for det eller så fungerer det ikke
2. nøtter er en god erstatning på godteri (dessverre har jeg en kjæreste som er allergisk så jeg kan ikke spise det)
3. frukt og grønt er også en erstatning som kan brukes
4. bare det å klare å si nei til godteri er vanskelig.. og det vet jeg :) men du vender deg til det! :)
5. for å unngå brus så drikk mye iste, saft, vitamin vann, snapple (what ever) I dagen samfunn er det dessverre slik at det er vannskelig å finne en erstatning på brus når 80% av utvalget av drikke er brus.

Vet ikke hva dere syntes om dette innlegget .. Men om det er noen flere spørsmål dere lurer på innenfor godteri og brus så er det bare å sende en mail, eller kommentere på bloggen så skal vi få svart :)

Masse lykke til, Klemmer fra Vilde :)

 

ps. Husk å følg oss på Instagram 
Tominenyset
Stinekau
Vilde1nilsen 

Har også en hashtagg #Randomkaos tagg gjerne bildene deres slik at vi kan se dem :)

Videoblogg: Skitur til Kongsberg.

Her er da videoen fra dagens Kongsbergtur. Vilde, Siri og Stine dro opp for å stå på slalom, og det ble en del latter og tulling, så vi filmet litt random saker og litt av skikunnskapene våre og satte det sammen for dere! Håper dere liker videobloggen :)

Hva kan vi lage videoblogg om neste gang?
- Random Kaos. 

Film!

Heisann! Nå er det ikke lenge til noen av jentene kommer og vi skal se film sammen. Vi klarte dessverre ikke å få det til å passe for alle sammen, men vi som kan får det nok sikkert morsomt, noe vi bestandig har når vi er sammen. Vet enda ikke hvilken film vi skal se, men vi finner det nok ut etter å ha snakket litt :)
Håper dere alle får en fin dag!
Hva skal dere i dag?

~Stine

Første videoblogg!:D

video:randomkaos


Ja, nå har jeg sittet våken siden kl 12 for å få videoen ferdig opplastet....nå er kl snart 3.. 

Håper dere liker den ! :D

Klem fra Vilde :)

spent?

Heisann! 

Senere i kveld så kommer vi til å legge ut et videoinnlegg fra dagen vi var i bakken ! :))

Gled dere ! det gjør jeg :))

Følg oss gjerne på Instagram:)
Stine: Stinekau
Lina: Linabergva
Jonas: Ajjonas 
Tomine: Tominenyseth
Vilde: Vilde1nilsen

Mange klemmer fra trøtte Vilde :)<3 

Tittel

Ja, hadde ikke noe bra forslag på overskrift idag gitt!:P

Men jeg håper alle har hatt en fantastisk julefeiring !!:) Det har jeg:) tilbrakte julaften med familien min og 1.juledag dro meg og mamma på gravplassen og satt lys på graven til bestefar, da var det nøyaktig 2 år siden han døde :(

Men i år så har jeg ikke hatt noen julestemning egentlig.. Julaften for meg var som en koselig kveld hvor familien var samlet og vi satt og snakket sammen og hadde det koselig.. :)

Nå skal Stine og meg snart på kino :) og i morgen så skal vi til Kongsberg for å stå på slalom !

Kan også dele det at jeg har farget håret mitt fra blond til brun :P ikke så veldig vellykket men :P haha!!
Dette er foresten outfitten min idag :)

Klemmer fra Vilde !:)

25.12.2012.

Heiii!
Så da er julaften over da, syntes hele juletida har gått utrolig fort! Har ikke hatt mye til julestemning heller, noe jeg egentlig ikke har hatt på noen år. Men idag så får jeg besøk av en av bestisene mine (utenom de jentene her) Susann. Har tenkt til å filme en film som vi skal delta med i en slags konkurs se. En One Direction konkurs se da selvfølgelig :)
Ha en fin dag alle sammen!
Noen andre som elsker One Direction? <3
~Stine

God Jul

Hei alle sammen!

Håper dere har hatt en kjempe fin førjulstid! Men nå er dagen kommet!!!!!
hehe, Jeg er som en liten unge på julaften :) hehe! gleder meg kjempe til å sitte med familien min og åpne gaver ! hihi! :D

vet egentlig ikke hva mer jeg skal skrive :)

Men God jul alle sammen! håper dere får en fantastisk julefeiring med familie og de som står dere nære! :)

Hva fikk du til jul?

Klemmer fra Vilde<3
bittelillejulaften... jonas-style!

One does not simply go to bed at bittelillejulaften, så i kveld er det tid for litt Hardcore por.. i mean gaming! :D 

 

Selv om jeg ikke ser på meg selv som en "gamer" er det utrolig deilig og ta en natt sammen med buddien min og bare chille med forskjellige platformer!

x-box, pc og PS3.... i'm loving it! 

Men kveldens "main-event" vil være å prøve å slå Enderdragen i løpet av kvelden, så ønsk oss lykke til folkens, og ha en riktig God Jul :D

Mitt forbilde

Jeg vet vi har allerede sagt ifra om at vi tar en liten pause fra bloggen, men her sitter jeg da... Og kjeder meg i hjel.. SÅ, da kan jeg like godt skrive et bittelite innlegg om mitt forbilde, i håp om at satistikken på bloggen stiger en smule...(?) 

Uansett, mitt forbilde er Katy Perry. Det gikk ganske sakte mot at jeg likte musikken hennes, men så fikk jeg vite litt mer om selve henne, og dermed ble hun mitt forbilde. Hun har vært igjennom mye, og jeg ser meg selv i mye av det hun gjør.  Ikke nok med at hun er en fantastisk sanger, er umenneskelig pen og har en utrolig fin klesstil, er hun også en flott person. Hun er et utrolig godt forbilde, for både jenter og gutter i alle aldre. 


Hun har lært meg at det er lov til å være litt unormal, og det å være spessiel er det som er vakkert. Å ikke blande seg inn i mengden, men være seg selv hele tiden, 100 %, og aldri forandre seg for noen som helst. (Uansett hvor "cheezy" det høres ut...) 

Da hun ville gjøre det stort som sanger fløy hun hit og dit til plateselskaper og alle sa det samme: "Kan ikke du bli den neste...." De ønsket alle sammen at hun skulle bli den neste store Christina Aguilera, Britney Spears osv. Hun svarte alle: "Jeg vil bare bli den første Katy Perry."
 
Hun ønsket ikke å bli en annen. Og på grunn av det er fordi hun har blitt en så stor stjerne som hun er nå. Jeg får utrolig mye inspirasjon av henne, av alt hun gjør egentlig.  Om hun dukker opp i Norge en dag, tror jeg at jeg kollapser av glede. Katy Perry er bare helt rå. 


- Tomine

Natta

Hei!
Nå er jeg endelig i seng og burde egentlig sovet for å kunne komme meg opp i morgen tidlig, men siden jeg nå er våken ( sånn halvveis hvertfall ) så kan jeg poste et innlegg :)
Kan starte med å beklage for at det ikke ble blogging i går :( det var vel fordi vi satt og øvet til en prøve som vi skulle hatt idag.. Men som vi slapp !:D yeah!!!

Men kan også beklage for at forrige innleggs overskrift ble litt frekk kanskje.. Men dette er fordi designet vårt gjør at det ikke kommer store bokstaver i overskriften til innleggene våre.. Så det som det egentlig skulle stå var "hva vil DU?" Men det var jo ikke sånn det endte.. Menmen :)

Men nå må jeg sove!!:)
Siste skoledag i morgen før ferie <3

God natt alle sammen!<3
Klemmer fra Vilde og resten av gjengen!<3

Hva vil DU?

Hei! :)

Tenkte at vi skulle ta inn noen tips om hva dere som leser vil lese om ?
Er dette skolehverdagen vår?
Hva vi gjør på fritiden?
Eller hva vil du lese om ?


 Skal forresten til Lina i kveld og sove der (alle jentene og ikke JJ (heh)) så blir nok et innlegg på onsdag om hvordan det var der :)

Får se på det :P

Idag har vi også hatt mattetentamen som egentlig kan gå å dø... blir nok ingen 6'er på meg nei.. (Vilde)

Men hva har du gjort idag ?

Og et spørsmål til.. Vet det blir mange.. Men hvor er du fra ?

Kommenter gjerne! sSetter veldig stor pris på det ! :) Klemmer fra Vilde <3

Mitt forbilde (Vilde)

Hei!

Da tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om mitt forbilde.. Men sannheten er at jeg ikke har en person som forbilde... Jeg har alle menneskene som er med i Røde Kors!
Alle disse menneskene som er med her er kjempe stor inspirasjon for meg! Hva disse menneskene faktisk ofrer seg for er bare helt utrolig ! Og det som er så bra med det er at alle sammen som er med her faktisk jobber FRIVILLIG ! Det er utrolig å se hva som faktisk skjer innenfor Røde Kors. Jeg har vært med i Røde Kors i snart 2 år, og det er faktisk helt utrolig hvor mye jeg faktisk har fått oppleve! Jeg har vært nede i Farsund (kr.sand) jeg har vært i Trondheim, jeg har vært mange ganger i Oslo osv., Nå skal jeg også snart til Bergen og Bosnia ! Alle stedene jeg har vært har jeg reist i regi av Røde Kors, og det beste er at jeg faktisk ikke betaler noen ting for å reise disse stedene !!! Jeg har faktisk tatt fly HELT ALENE til stavanger!!! Og jeg kan bare si at det faktisk var drit skummelt!!! :/ Men jeg overlevde og fikk møte faktisk noen av mine bestevenner ! :)

Det å være med i Røde Kors gir deg et utrolig stort nettverk! Jeg får mulighet til å møte folk fra hele landet vårt, og tilogmed folk fra Bosnia, Zimbabwe, Nepal og Colombia! Dette gir deg et kjempe stort nettverk, og det som også er med Røde Kors er at alle klikker med alle ! så uansett om du reiser helt alene (som jeg har gjort mange ganger) så blir du alltid kjent med mange fantastiske mennesker! :)


Kan fortelle en historie for dere:
Disse på dette bilde er ikke fra norge, de to helt til venstre er fra Nepal og de to til høyre er fra Colombia, vel jeg er med i en aktivitet under Røde Kors som heter "På Flukt" dette er en aktivitet innen for Røde Kors som går ut på å lære ungdommer om hvordan de som er På Flukt har det, så vi går da gjennom et rollespill med dem.. Men tilbake til historien: Jeg ble satt som leirsjef og der skulle jeg og 3 delegater være og 2 norske.. Men det endte med at vi ble 4 delegater og meg.. Og med tanke på at ingen av delegatene kunne norsk, men at deltakerne snakket norsk så måtte jeg da sitte og oversette hva deltakerne sa.. hehe! Var kjempe gøy å faktisk bli satt slik på prøve og vi hadde det så gøy når vi satt der !

Her er bilde av alle som deltok på det ene spillet jeg var på. På dette bilde så er det Delegater fra Nepal, Colombia og Zimbabwe, det er også en fra england, så mesteparten av dette spillet foregikk på engelsk, noe som faktisk er sykt bra! Det gjør at man faktisk blir mer stabil i engelsk også! :)
Jeg har også møtt de fleste delegatene våre igjen ! og de er så koslige ! :)


Jeg har også vært på fotoshoot for Røde Kors Ungdom sammen med Vilde og Mariann! Så vi er sånn "kind of" de nye ansiktene til ungdommen i Røde Kors ! noe som er dritkult! Har også møtt Vilde og Mariann gjennom Røde Kors !


Dette er fra en samling i Oslo som jeg var på ! Her er det Hallgeir (oppe til venstre), Hilde (oppe til høyre), meg på høyre side og Vilde i bunn :) Det som var sånn sykt gøy på dette kurset var at både meg og Vilde er fra Telemark, også var Hilde der (skjønner det morsomme?) og itilegg til det, så var det en som Lin men hun het også Vilde til mellomnavn! så det ble, Vilde, Vilde, Hilde og Vilde ! hahaha! :) Og man må nesten ikke ta en Røde Korser seriøs, her er alle seg selv helt fult ! :)


Dette er under Russenstrafikk sikkerhets dag! Da hadde vi en stand for dem hvor vi hadde Kondomlappen. Kan vel si at det var MEGA kleint å holde det for russen, men sånn går det når ungdommen i Norge faktisk ligger på verdenstoppen i å ha ubeskytett sex!

Vel, nå skal jeg slutte å skrive med bare en info ting til!!!
Hvis du syntes dette høres gøy ut (noe som det selvfølgelig gjør) så kan du og melde deg inn i Røde Kors!! Vi trenger alltid flere mennesker !
gå inn på www.Rodekorsungdom.no hvor du kan melde deg inn! :)

 

Mange klemmer fra Vilde!!

 

Søndag!

HeiiI! Håper alle har hatt en super søndag! :)'

Nå har jeg akkuratt sittet i nesten en time for å skrive et innlegg som blir postet i morgen !:) og nå er jeg kjempe trøtt, (sorry hvis skrivefeil i teksten)

Men gled dere til i morgen !!! :D

Ha en fin dag !:)

God natt<3

Klemmer fra Vilde! =)

Juleavslutning

Hei!
Nå sitter jeg på juleavslutning sammen me mange flotte mennesker fra Røde Kors Ungdom!
Har ikke så mye å blogge om nå så kommer et mer utdypende innlegg i morgen osv !:)

Ha en fin dag alle sammen !:)
Klemmer fra Vilde <3

Mitt forbilde (Stine).

Mitt forbilde er ingen andre en Liam Payne, ev av gutta fra One Direction. Liam er kanskje den personen jeg føler er mest lik meg av guttene, og jeg kan sammenligne meg med han på flere måter. Jeg vet jeg ikke kjenner Liam i virkeligheten (dessverre?), men gjennom media danner man seg opp biler av kjendiser, og siden jeg er og har vært en Directioner en god stund, så føler jeg at bildet jeg har dannet meg opp av Liam passer godt til ham (i alla fall den han fremstår som). Liam er den type gutten som er omsorgsfull og bryr seg om andre, er snill og blid bestandig, og selv i stunder man ikke skulle ventet seg at Liam skulle være så lykkelig, bry seg så mye, eller i det hele tatt smile, så gjør han det. Det virker som, fra mitt synspunkt, at Liam er den som virkelig elsker det han driver med. Han setter stor pris på fansen sin, og har jobbet hardere enn de fleste for å ha kommet så langt som dit han er i dag. Fra å bli hakket på da han var liten til å stå på noen av verdens største scener. Han gjorde alt han kunne, lot ingen stoppe seg, og det er nettopp derfor Liam Payne er mitt forbilde.

Alle har drømmer, store eller små, andre drømmer som kanskje er uoppnåelige, mens noen er lettere å nå enn andre. Jeg, som veldig mange andre, har et sterkt ønske og en stor drøm som jeg ville gjort hva som helst for å oppnå. Jeg elsker å skrive, har skrevet siden jeg var mindre, og i fire hele år har jeg sittet å diktet opp og videre på fantasihistorier for meg selv. Jeg skriver hver dag, og ser på skriving og litteratur i seg selv som min lidenskap. Å kunne leve av skriving er min store drøm. Å bli forfatter. Allerede har jeg kommet et stykke på vei med drømmen min, men det er fortsatt lenge til jeg er i mål, og får å komme dit må jeg gjøre nettopp det Liam gjorde; ikke gi opp. Uansett hva folk sier eller tenker så burde jeg ikke la meg stoppe av det. Noen ganger kan det være vanskelig å ikke høre på andre om det de sier går inn på en, det kan til og med koste noen å tenke om igjen om sin store drøm. Det gjorde ikke Liam, og jeg vet at jeg helle ikke komme til å gjøre det. Ikke fordi noen sier jeg ikke skal gi opp, ikke fordi Liam ikke gjorde det, eller noen andre for den saks skyld, men fordi det er min drøm og det er jeg som ser i retning av den drømmen.Hvem er ditt forbilde?
-Stine 

Tvilling Eosene.

Jeg (Stine) og Lina har tvilling eoser!!! Den til høyre heter Jack og til venstre har vi Finn. De er litt rampete og løper fra oss noen ganger, men vi passer godt på dem :) 
Er de ikke søte?


- Stine

Svar - spørsmålsrunden

Heisann :) her er svarene til spørsmålsrunden vi hadde ! :)

 

Bruker du skjorter? Hvis ja, bruker du de oppi buksa med belte til og har de stramt oppi, eller bare noen millimeter på innsiden?

JJ: Når jeg bruker skjort bare... i don't know... Har de på. Jeg driter egentlig i om de er på innsiden eller utsiden :)

hvorfor valgte dere media og kommunikasjon?

Alle: vi valgte det for vi ville lengst unna allmenn og fordi vi var glad i å ta bilder J

hva er det morsomste/viktigste dere gjør der?

Alle: det morsomste er fotooppgavene som vi får, men samtidig så er alle medie fagene morsomme. Vi gjør så mye forskjellig og får mange forskjellige oppgaver!


hva er deres favoritt hobby?

Tomine: ballett
Stine: skriving
Siri: spise is
Vilde: ta bilder
JJ: lage musikk

hvem er deres favoritt band/artist?

Jentene: One Direction <3, men vi liker selvfølgelig mange flere men dette er det bandet vi liker bestJ
JJ: Avenged Sevenfold <3 :D :*


hva/hvem er deres største inspirasjon?

Vi kan lage et eget innlegg om dette hvor vi skriver om vår inspirasjon! J

Hvor mange prosent liker dere One Direction ?? :DDD

Jentene: hvordan spørsmål er dette ? :o 100000000000%<3<3<3
JJ: 60/70%

Hvem er din inspirasjon?

Eget innlegg

Hvor handler du klær?

Urban, Bik Bok, Vera moda, H&M, Cubus, Carlings, Gina Tricot osv J

Hvorfor blogger du?

Vi blogger fordi vi vil at andre skal se hvordan det er å gå på media og fordi dette er noe som vi kunne ha felles J

Hva gjør du med en gang du får penger?

Stine: sparer dem
Siri: kjøper is
Tomine: sparer litt og bruker hun dem når hun finner noe hun har lyst på
JJ: Kjøper mat
Vilde: Bruker dem på klær eller sparer (mye av pengene brukes også på mat)

Hvorfor valgte du å gå på media og kommunikasjon? Og elsker bloggen deres, den er litt random og veldig søt :)

Se lengere opp! J Tusen takk! Hihi!:)

Hvorfor startet dere denne bloggen?

Se lengere opp J

Hva får dere til og falle for en gutt/jente?

Siri: at han viser interesse, snill, legger merke til små ting J
JJ: At hun er litt unormal, litt spesiell ;)
Tomine: morsom, ikke klein, omsorgsfull, er seg selv når han er med meg og kamerater
J
Stine: omsorgsfull, søt, morsom, han ikke er så sjenert men at han kan være med familien og kompiser.
Vilde: omsorgsfull, snill, en god venn, en jeg kan snakke med om alt, en som tar vare på meg, fine øyne!:)

 dette er svar fra JJ:

- hvordan er din drømmedate?

Jeg henter henne hjemme hos henne og tar henne med på kino. Etter filmen spanderer jeg tur på resturant/spisested og vi sitter der og spiser og snakker sammen om alt mulig. Etter dette drar vi hjem til en av oss og setter på enda en film. (Romantisk denne gangen, Action/adventure på kinon.) Og der sitter vi og koser oss. ;)

- holder du på me noen?

Ikke som jeg vet om :/

- er du sikker på det? :D (spørsmål nummer to)

Ja, ganske


- hvorfor ville du gå på media?

Fordi jeg absolutt IKKE skulle gå allmenn.

- hva heter bestevenn / bestevennene dine?

Gidder ikke ramse opp alle. Vi er justice league.

- trives du på media?

Beste skolen jeg kunne kommet på <3

- hvis du MÅTTE byttet linje, hvem ville du valgt?

Jeg hadde gått ut i arbe.

Dette er et spørsmål til JONAS<3

atte.. Kunne du blitt sammen med en 99-er?? <3

Nei, alder er kanskje bare et tall, men det er grenser.

Hvordan jenter liker du ?

Jenter.

Brunt eller blondt hår ?

Blondt.

Hvordan øynefarge liker du på jenter ?

Blå, Jeg er en arisk person :D

 


Vel dette var svarene våre, håper dere liker dem ! :) 

Klemmer fra oss i Random Kaos ! <3
måter å lure en lærer på:

1. snakk om faget og lat som om dere forstår hva dere snakker om (selvom dere kanskje ikke gjør det)
2. lat som om du er kjempe konsentrert
3.  når du ikke skjønner hva oppgaven er, finn et eget ark som du sitter å skriver ned navn på eller tegner.
4. mjau
5. bjeff
6. nei, dette var stygt...
7. etter å ha sittet som en idiot i en time kan du innrømme at du ikke skjønner oppgaven ! :)

Lykke til !


Klemmer fra Stine og Vilde <3

Ops!

Hei ! 

Må bare beklage for at det ikke ble noen blogging i går :(
 Vel, må bare beklage for at vi er blitt litt slappe når det gjelder blogging..

Men nå er det snart jul ! :) 

Vi gleder oss masse til det! fri fra skole og bare ha det hyggelig med familie og venner ! :)

Men nå er siste sjans for å sende inn spørsmål !!


Husk å sende inn spørsmål ! :D

-Vilde<3

Spørsmålsrunden - fortsetter

Heisann :) ser at det ikke har kommet inn spesielt mange spørsmål.. Er kommet noen men de fleste på enkelt innlegg om oss... Så jeg lager et nytt innlegg som dere kan sende inn spørsmål på ! :)
Hadde vært kjempe koselig om dere hadde spurt om noen spørsmål slik at vi får inn litt flere :)

Og husk; dere kan sende inn spørsmål til både en eller alle oss :)
Så om du vil stille et spørsmål til Tomine så skriver du bare: til Tomine også spørsmålet ditt :)

Får dessverre ikke med noe bilde med tanke på at nettet mitt ikke er sånn super bra :/

Men håper på mange spørsmål :)

Klemmer fra Vilde og resten av crewet i Randomkaos :)<3

Teoritentamen øving.....

Så, denne lørdagen bruker jeg til å lese til teoritentamen. Føler jeg henger etter, for utrolig mange av vennene mine har tatt den og kjørte allerede fra våren av rundt på mopedene sine. Jeg har allerede mopeden, men har ikke fått tatt prøven enda, så endelig, nå som det er vinter og ingen kjører moped lengere har jeg funnet ut at jeg MÅ ta prøven! Har øvet litt, og før jeg startet tok jeg en test på nettet og fikk bare fem feil, så det virker som om noe av det jeg har lest opp gjenom året har festet seg, vi får bare håpe informasjonen forblir i hjernen og ikke sklir ut rett før jeg skal ta prøven til uka. Ønsk meg lykke til? :)
Noen av dere som har mopedlappen?
- Stine

Så vet du litt om meg...

Ja, som alle andre allerede har gjort, er det da min tur å fortelle litt om meg selv..

Jeg heter Tomine, født og oppvokst i Skien og går på Media og Kommunikasjon med mange kule folk. Jeg har gått på ballett siden jeg var fire / fem år gammel og trives veldig. Jeg er veldig glad i filmer, alt fra Disney til drama, men holder meg helst unna skrekk. Jeg er redd for klovner og edderkopper. Jeg elsker helg, bær, lukten av røkelse og varme dager. Jeg er alltid blakk, siden jeg oftest kjøper ting til andre enn meg selv, har aldri tatt solarium, røykt, snust eller prøvd alkohol i hele mitt liv. (Englebarn er mellomnavnet mitt)

Noe mer du ønsker å vite om meg, er jeg mer enn glad for å svare :) ~ Tomine 

Torsdag

Hello!
Vel idag er det torsdag som dere kanskje har fått med dere :P hehe !!
Idag skal Lina og Vilde på sånn internasjonal cafe :) noe som blir spennende og kanskje litt skummelt :P hehe :)

Men som vi har sett så er det sånn ca 17-24 stk innom bloggen vår hver dag, men ingen kommenterer... Selvfølgelig er det ingen tvang i å kommentere men det hadde vært kjempe koselig om dere hadde hvertfall stilt oss noen spørsmål på spørsmålsrunden vår !:D

~JJ, Tomine, Siri, Stine og Vilde <3

Random

Hei

Vi sitter nå på skolen, delt på to grupper siden Jonas har PTF - Film mens oss andre har PTF - Foto :)

Det vi har fått i oppgave er å ta forskjellige bilder, et bilde av et sitat som vi skal etterligne og ett julebilde.
Mens vi gjør dette så holder Jonas på med å lage en film på 1 minutt. Hehe.. sånn er det på media :)

Random om oss:

Siri: Liker ikke sjokolade eller  julebrus men ELSKER is! :)

Stine: Er kjempe redd for sommerfugler men ELSKER å skrive :)

Vilde: Er kjempe redd for edderkopper, spiser ikke godteri, drikker ikke brus men ELSKER å være med mennesker :)

Jonas: Liker ikke bløtdyr (snegler, mark, musling) men ELSKER musikk :*

Tomine: Er livredd for klovner, elsker pommes frites og er et stort sovedyr :)  Hva har dere gjort idag ? 

~JJ, Siri, Stine og Vilde

Spørsmålsrunde

Heisann! 

Nå har vi tenkt å sette igang en spørsmålsrunde!!
Dere kan stille spørsmål til hele gruppen eller en og en person :)
Hva dere vil spørre om er helt opp til dere !

 Om vi svarer i videoblogg eller bare skriver vet vi ikke helt enda, så dere får bare vente å se :)!

Vi gleder oss !!!

Vi gleder oss !! :)

-Siri, Tomine, Stine, Jonas og Vilde <3

Jonas: the legend...

Now it's my turn to rise from the shadows...
Mitt navn er Jonas Johannessen (JJ), og jeg er 16 år gammel. Jeg kommer fra Skien og tannbørsten min er grønn. Men det er ikke det dere vil høre om... dere vil vite hva jeg gjør på fritiden. Den er lett... ingenting. I mean, jeg spiller gitar og bass, men ikke fast. Men selvfølgelig, som alle andre 16 åringer går jeg med venner. Jeg hører på all slags musikk, og da mener jeg ALL slags musikk: Jeg hører på Skrillex, Avenged Sevenfold, One Direction, Metallica, Foo fighters, Savant... You get my point. 

Vel mer er det ikke å si... har dere spørsmål er det bare å spørre :D

 

~JJ
Siri - Tvangsinnlegg

Jaa.... Det er vell ikke så mye mer å si? Jeg heter Siri Kristine, går også først året på Media og kommunikasjon på Hjalmar og er 16 år. 

På fritiden Spiser jeg is, ser på tv og er med venner. Og jeg liker ikke sjokolade :) Å! Ja, jeg er kjempe glad i Volvo <3 (bil altså)

- Siri

Mitt navn er Stine....

Hei, hei! Siden vi egneltig ikke har presentert oss skikkelig noen av oss, og Vilde skrev et innlegg, så tenkte jeg at jeg skulle herme og gjøre det samme :)
Jeg er 16 år og kommer fra Skien. Nok om det, og over til de "interesante" tingene: Jeg spiller volleyball, elsker å skrive og lese, og skulle jeg beskrevet meg selv med tre ord ville det vær noe sånt som omsorgsfull, litt nerdete og syktutroligmega kul. For det er jeg altså, jeg lover dere! Jeg hadde store vanskeligheter for å bruke ironi før, men endelig har jeg fått skikkelig tak på det og bruker det hele tiden. <--- Ser dere? ;)
Jeg spiller gitar og synger littebittegrann. Jeg har også en ukulele, men den er det like før jeg gir opp. Og om dere skulle lure, så er jeg en kjempe stor One Direction fan, og er stolt over å kalle meg selv en dedikert directioner :) Ting folk veldig ofte syntes er morsomt med meg er at jeg har sommerfugel-fobi, er livredd for møll og ikke kan bake. Selv så syntes jeg dette er noe jeg fint kunne klart meg uten, men det er tingene som er med på å gjøre meg til meg så jeg kan leve med det. Om ikke en gigant sommerfugel skulle komme og utfordret meg til kokkekamp, da hadde jeg vært død.....

 
Bare still spørsmål om det skulle være noe, så skal jeg svare så ærlig og godt jeg bare kan :) 

-Stine.  

Update-Vilde

Heisann :)
Tenkte å bare slenge inn et lite innlegg her jeg sitter i Seljord mens de andre er hjemme :)
Hvertfall så kan jeg fortelle litt om meg selv, og hva jeg gjør :)

Vel som dere kanskje har fått med dere så heter jeg Vilde, jeg er 16 år og kommer fra Skien!
På fritiden min er jeg aktiv i røde kors og er trener for småbarnsgym fra 4-6 år på Borg.
Jeg går på media og kommunikasjon i 1. Klasse på Hjalmar Johansen Vgs

Hvorfor jeg vil blogge?
Jeg vil starte å blogge fordi jeg syntes at det er gøy å ha noe å gjøre når man kjeder seg og for at de andre i randomkaos også ville blogge og da er man på en måte ikke alene om det :) jeg ville også blogge for at dere lesere skal se hvordan det er å gå på media og kommunikasjon.

Har dere noen spørsmål så er det bare å skrive de inn i kommentar feltet så skal jeg svare så fort jeg får mulighet :)

Vel dette var da litt om meg :)

Så dette var da litt om meg :) og som sagt så er det bare å skrive inn spørsmål i kommentarfeltet :)

Klemmer fra Vilde <3

randomkaos

+Add meg som venn

Hei, vi er 3 jenter og en gutt som står bak denne bloggen. Kontakt : Randomkaos@live.no

Søk i bloggen

hits