Skole

Julemarked!

Heisann

Hva skal dere idag?

I dag blir det en lang dag for oss, først skal vi være på skolen frem til halv 4 før vi igjen skal komme tilbake på skolen mellom 5 og halv 6 for å ha et Julemarked! Hvert år så holder skolen et slags marked der vi selger ting som vi elever har produsert, og slik at foreldre og andre kjente kan komme og se på skolen. Siden vi går media-linja, så selger vi bilder som vi har tatt selv. I klasserommene og visningsrommene kommer det til å bli vist skoleprosjekter vi har laget, og rundt om kommer også andre ting til å stå. Vi gleder oss i alle fall veldig, vi har jo ikke gjordt dette før og er ganske spente på hva som egentlig kommer til å skje. Andre og tredjeklasse har jo vært med på det før, noe vi ikke har, så det er vår første gang på hjalmars julemarked. Noe som blir spennende :)


Siri, Stine, Vilde og Tomine :)

Dessverre så er Lina syk idag :( noe som er litt trist, så Lina, når du leser dette så ønsker vi deg god bedring ! :) vi er glad i deg!

Vi setter veldig stor pris på kommentarer, både psitive og negative, er det noe dere syntes vi burde gjøre bedre ? eller noe, så kommenter :)

Hilsen Siri, Tomine, Stine og Vilde ! :)

 

Skole!

Hei, hei alle sammen! Vilde og Stine her. Idag på media er det hospetering fra tiendeklasse, noe som gjør skoledagen vår ganske annerledes enn fra alle andre dager. Dagen idag har så langt gått til å bare surre rundt, henge opp bilder til julemarkedet som skal være i morra, og snart kommer tiendeklassingene til oss for at vi skal vise dem litt rundt osv. Blir vel litt kleint, ettersom de virket ganske beskjedene, men det håper vi blir bedre etter hvert :)


Stine, Tomine, Siri og Vilde :)

Kommer snart et nytt innlegg så stay tuned :)

-Vilde & Stine <3

randomkaos Legg til som venn

Hei, vi er 3 jenter og en gutt som står bak denne bloggen. Kontakt : Randomkaos@live.no

hits >