Stine

Glass-fotografi.

Dagens skoleoppgave var å ta bilder av noe som er laget av glass og levere inn ett bilde. Vi går på media, så skolen har sitt eget fotostudio der bildene skulle bli tatt. Ingen av oss hadde tatt noen bilder av glass på denne måten før; med lys produktbord, osv., så det var utrolig gøy og prøve noe nytt! Resultatene ble kjempe spennende og jeg vet i alle fall at jeg gleder meg til en lignende oppgave i fremtiden.

 

'
Dette er bildet jeg kommer til å levere inn!

Hva syntes dere om bildene?
Noen gang tatt glass fotografier på samme måte?
~ Stine :) 

25.12.2012.

Heiii!
Så da er julaften over da, syntes hele juletida har gått utrolig fort! Har ikke hatt mye til julestemning heller, noe jeg egentlig ikke har hatt på noen år. Men idag så får jeg besøk av en av bestisene mine (utenom de jentene her) Susann. Har tenkt til å filme en film som vi skal delta med i en slags konkurs se. En One Direction konkurs se da selvfølgelig :)
Ha en fin dag alle sammen!
Noen andre som elsker One Direction? <3
~Stine

Mitt forbilde (Stine).

Mitt forbilde er ingen andre en Liam Payne, ev av gutta fra One Direction. Liam er kanskje den personen jeg føler er mest lik meg av guttene, og jeg kan sammenligne meg med han på flere måter. Jeg vet jeg ikke kjenner Liam i virkeligheten (dessverre?), men gjennom media danner man seg opp biler av kjendiser, og siden jeg er og har vært en Directioner en god stund, så føler jeg at bildet jeg har dannet meg opp av Liam passer godt til ham (i alla fall den han fremstår som). Liam er den type gutten som er omsorgsfull og bryr seg om andre, er snill og blid bestandig, og selv i stunder man ikke skulle ventet seg at Liam skulle være så lykkelig, bry seg så mye, eller i det hele tatt smile, så gjør han det. Det virker som, fra mitt synspunkt, at Liam er den som virkelig elsker det han driver med. Han setter stor pris på fansen sin, og har jobbet hardere enn de fleste for å ha kommet så langt som dit han er i dag. Fra å bli hakket på da han var liten til å stå på noen av verdens største scener. Han gjorde alt han kunne, lot ingen stoppe seg, og det er nettopp derfor Liam Payne er mitt forbilde.

Alle har drømmer, store eller små, andre drømmer som kanskje er uoppnåelige, mens noen er lettere å nå enn andre. Jeg, som veldig mange andre, har et sterkt ønske og en stor drøm som jeg ville gjort hva som helst for å oppnå. Jeg elsker å skrive, har skrevet siden jeg var mindre, og i fire hele år har jeg sittet å diktet opp og videre på fantasihistorier for meg selv. Jeg skriver hver dag, og ser på skriving og litteratur i seg selv som min lidenskap. Å kunne leve av skriving er min store drøm. Å bli forfatter. Allerede har jeg kommet et stykke på vei med drømmen min, men det er fortsatt lenge til jeg er i mål, og får å komme dit må jeg gjøre nettopp det Liam gjorde; ikke gi opp. Uansett hva folk sier eller tenker så burde jeg ikke la meg stoppe av det. Noen ganger kan det være vanskelig å ikke høre på andre om det de sier går inn på en, det kan til og med koste noen å tenke om igjen om sin store drøm. Det gjorde ikke Liam, og jeg vet at jeg helle ikke komme til å gjøre det. Ikke fordi noen sier jeg ikke skal gi opp, ikke fordi Liam ikke gjorde det, eller noen andre for den saks skyld, men fordi det er min drøm og det er jeg som ser i retning av den drømmen.Hvem er ditt forbilde?
-Stine 

Teoritentamen øving.....

Så, denne lørdagen bruker jeg til å lese til teoritentamen. Føler jeg henger etter, for utrolig mange av vennene mine har tatt den og kjørte allerede fra våren av rundt på mopedene sine. Jeg har allerede mopeden, men har ikke fått tatt prøven enda, så endelig, nå som det er vinter og ingen kjører moped lengere har jeg funnet ut at jeg MÅ ta prøven! Har øvet litt, og før jeg startet tok jeg en test på nettet og fikk bare fem feil, så det virker som om noe av det jeg har lest opp gjenom året har festet seg, vi får bare håpe informasjonen forblir i hjernen og ikke sklir ut rett før jeg skal ta prøven til uka. Ønsk meg lykke til? :)
Noen av dere som har mopedlappen?
- Stine

Mitt navn er Stine....

Hei, hei! Siden vi egneltig ikke har presentert oss skikkelig noen av oss, og Vilde skrev et innlegg, så tenkte jeg at jeg skulle herme og gjøre det samme :)
Jeg er 16 år og kommer fra Skien. Nok om det, og over til de "interesante" tingene: Jeg spiller volleyball, elsker å skrive og lese, og skulle jeg beskrevet meg selv med tre ord ville det vær noe sånt som omsorgsfull, litt nerdete og syktutroligmega kul. For det er jeg altså, jeg lover dere! Jeg hadde store vanskeligheter for å bruke ironi før, men endelig har jeg fått skikkelig tak på det og bruker det hele tiden. <--- Ser dere? ;)
Jeg spiller gitar og synger littebittegrann. Jeg har også en ukulele, men den er det like før jeg gir opp. Og om dere skulle lure, så er jeg en kjempe stor One Direction fan, og er stolt over å kalle meg selv en dedikert directioner :) Ting folk veldig ofte syntes er morsomt med meg er at jeg har sommerfugel-fobi, er livredd for møll og ikke kan bake. Selv så syntes jeg dette er noe jeg fint kunne klart meg uten, men det er tingene som er med på å gjøre meg til meg så jeg kan leve med det. Om ikke en gigant sommerfugel skulle komme og utfordret meg til kokkekamp, da hadde jeg vært død.....

 
Bare still spørsmål om det skulle være noe, så skal jeg svare så ærlig og godt jeg bare kan :) 

-Stine.  

randomkaos Legg til som venn

Heeelloooo! Vi er 5 jenter som står bak denne bloggen! Vi blogger om vår hverdag, hverandre og alt vi opplever sammen! For kontakt; Randomkaos@live.no

hits >