Tomine

To fine dager

Hallo i luken ! 
Så, denne helgen har vært litt annerledes for meg. Framfor å ligge død i senga i timevis har jeg kommet meg ut av huset og vært med venner, tjohoo! 

På lørdag dro jeg ut med en greie jeg ikke helt er sikker på hva er... (jeg tror folk kaller den for Vilde....) og satt oss på Café Tullis. Der ble vi sittende i flere timer og bare pratet, og det var ganske så koselig. Mens vi satt der fikk vi et spørsmål av vår kjære Siri om noen var interesserte i å ha en jentekveld, og vi meldte oss på umiddelbart! Så i 19.30 tiden dro vi bort til Siri
J Der koste vi oss med James Bond, helium-apper, musikk og masse latter.


I dag våknet vi tre trøtte monster-aktige saker rundt 11.40 og dro oss selv ned til Frokost Alla Siri. Senere på dagen dro jeg og Siri ut en tur for å knipse litt bilder, som endte i at Siri gikk ut i ballerinasko og kjole på den speilglatte og våte veien. Stakkars jente?
Hun hadde meldt seg frivillig på å være min modell til et skoleprosjekt vi holder på med på media; Bok-omslag.
Bildene ble rå-fine, bare sjekk hu her! 


 Bokomslaget mitt kommer til å bli sykt fint takket være denne jenta!
- Stor klem fra Tomine  

Bursdagsbarnet!

Idag har vår kjære Vilde BURSDAAAAG! Hun er den første av oss i Random Kaos som fyller år, og idag er hun 17 ! Tenkte jeg skulle skrive en liten bursdagshilsen her, bare for å vise hvor glad jeg er i deg!

Vilde er ei super jente som inkluderer alle. Hun er utrolig snill, vennlig mot alle og er alltid blid. I de rareste situasjoner er hun glad og fornøyd, så du kjeder deg aldri med henne. Du kan snakke med henne om absolutt hva som helst, om det så gjelder familie eller bitte-små-mini-problemer, så er hun der for deg 100%. Det er derfor det er så utrolig gøy å være der for henne, for hun setter så stor pris på det. Vilde er helt fantastisk og jeg er så utrolig glad i henne.


GRATULERER MED DAGEN VILDE !!! 

Stor klem fra Tomine 

Mitt forbilde

Jeg vet vi har allerede sagt ifra om at vi tar en liten pause fra bloggen, men her sitter jeg da... Og kjeder meg i hjel.. SÅ, da kan jeg like godt skrive et bittelite innlegg om mitt forbilde, i håp om at satistikken på bloggen stiger en smule...(?) 

Uansett, mitt forbilde er Katy Perry. Det gikk ganske sakte mot at jeg likte musikken hennes, men så fikk jeg vite litt mer om selve henne, og dermed ble hun mitt forbilde. Hun har vært igjennom mye, og jeg ser meg selv i mye av det hun gjør.  Ikke nok med at hun er en fantastisk sanger, er umenneskelig pen og har en utrolig fin klesstil, er hun også en flott person. Hun er et utrolig godt forbilde, for både jenter og gutter i alle aldre. 


Hun har lært meg at det er lov til å være litt unormal, og det å være spessiel er det som er vakkert. Å ikke blande seg inn i mengden, men være seg selv hele tiden, 100 %, og aldri forandre seg for noen som helst. (Uansett hvor "cheezy" det høres ut...) 

Da hun ville gjøre det stort som sanger fløy hun hit og dit til plateselskaper og alle sa det samme: "Kan ikke du bli den neste...." De ønsket alle sammen at hun skulle bli den neste store Christina Aguilera, Britney Spears osv. Hun svarte alle: "Jeg vil bare bli den første Katy Perry."
 
Hun ønsket ikke å bli en annen. Og på grunn av det er fordi hun har blitt en så stor stjerne som hun er nå. Jeg får utrolig mye inspirasjon av henne, av alt hun gjør egentlig.  Om hun dukker opp i Norge en dag, tror jeg at jeg kollapser av glede. Katy Perry er bare helt rå. 


- Tomine

Så vet du litt om meg...

Ja, som alle andre allerede har gjort, er det da min tur å fortelle litt om meg selv..

Jeg heter Tomine, født og oppvokst i Skien og går på Media og Kommunikasjon med mange kule folk. Jeg har gått på ballett siden jeg var fire / fem år gammel og trives veldig. Jeg er veldig glad i filmer, alt fra Disney til drama, men holder meg helst unna skrekk. Jeg er redd for klovner og edderkopper. Jeg elsker helg, bær, lukten av røkelse og varme dager. Jeg er alltid blakk, siden jeg oftest kjøper ting til andre enn meg selv, har aldri tatt solarium, røykt, snust eller prøvd alkohol i hele mitt liv. (Englebarn er mellomnavnet mitt)

Noe mer du ønsker å vite om meg, er jeg mer enn glad for å svare :) ~ Tomine 

randomkaos Legg til som venn

Heeelloooo! Vi er 5 jenter som står bak denne bloggen! Vi blogger om vår hverdag, hverandre og alt vi opplever sammen! For kontakt; Randomkaos@live.no

hits >