Vilde

Min dag

Heisann! 
Nå sitter jeg hjemme i godstolen min og har ikke spessielt mye å gjøre..  Men kan fortelle dere litt hva jeg har gjort idag  :)
Vel, dagen min startet med å våkne av twitter spam fra One Direction og andre.. Men også av vekkeklokken min. Ja, jeg stod opp og var som et lik til jeg sminket og stelte meg for å dra på Tullis med Hanne! :)

Fine fine Hanne <3

Etter dette dro jeg hjem og så det stå en stor pakke i sofaen.. Hmm.. :)
Ja, mamma og pappa hadde nemmelig kjøpt en gave til meg siden jeg hadde bursdag på torsdag og skulle feire den i dag. Så nå sitter jeg egentlig å slapper av før vi skal spise favoritt retten min etterpå (lasagne) og er egentlig stappmett etter å ha spist bløtekake... Haha! Menmen, det er jo bare koselig det da! :)
Men nå glemte jeg nesten å si hva jeg fikk i bursdagsgave :o Jeg fikk isbitmaskin<3 Har ønsket meg det siden sommerferien og endelig fikk jeg det <3 LYKKELIG!!!

Klemmer fra Vilde :D 

Birthday

Hei!
Nå er jeg i bursdag til en som heter Victoria :) hun fyller 17 idag!!!
Blir bare en kort oppdatering idag,
Men idag så har vi bare jobbet med å redigere bilder på skolen av FISK (!!!) æsj.. Holder på med et prosjekt som kalles Fiskesprell, som går ut på at vi skal lage plakater, film, ta bilder og ha digitale plakater som kommer til å være rundt på skoler i Telemark og kanskje gå videre til hele Norge :) bildene kommer i en kokebok også :P hehe! Spennende :)

Håper alle har en fin dag videre :)

Klemmer fra Vilde <3

Shhhh...

Hei!

Nå sitter jeg på rommet mitt og skriver ned hva jeg vil bli flinkere i 2013!:) disse skal jeg legge i en boks også gjemme! Og på nyttårsaften 2013/2014 så skal jeg ta dem frem og se om jeg har klart å gjennomføre dem eller ikke :)

Har dere også lyst til å gjøre dette så er det egentlig bare til å finne en liten eske slik som jeg har gjort også skrive ned tingene på en lapp og legge oppi!:)

Klemmer fra Vilde :)

God Jul

Hei alle sammen!

Håper dere har hatt en kjempe fin førjulstid! Men nå er dagen kommet!!!!!
hehe, Jeg er som en liten unge på julaften :) hehe! gleder meg kjempe til å sitte med familien min og åpne gaver ! hihi! :D

vet egentlig ikke hva mer jeg skal skrive :)

Men God jul alle sammen! håper dere får en fantastisk julefeiring med familie og de som står dere nære! :)

Hva fikk du til jul?

Klemmer fra Vilde<3
Natta

Hei!
Nå er jeg endelig i seng og burde egentlig sovet for å kunne komme meg opp i morgen tidlig, men siden jeg nå er våken ( sånn halvveis hvertfall ) så kan jeg poste et innlegg :)
Kan starte med å beklage for at det ikke ble blogging i går :( det var vel fordi vi satt og øvet til en prøve som vi skulle hatt idag.. Men som vi slapp !:D yeah!!!

Men kan også beklage for at forrige innleggs overskrift ble litt frekk kanskje.. Men dette er fordi designet vårt gjør at det ikke kommer store bokstaver i overskriften til innleggene våre.. Så det som det egentlig skulle stå var "hva vil DU?" Men det var jo ikke sånn det endte.. Menmen :)

Men nå må jeg sove!!:)
Siste skoledag i morgen før ferie <3

God natt alle sammen!<3
Klemmer fra Vilde og resten av gjengen!<3

Hva vil DU?

Hei! :)

Tenkte at vi skulle ta inn noen tips om hva dere som leser vil lese om ?
Er dette skolehverdagen vår?
Hva vi gjør på fritiden?
Eller hva vil du lese om ?


 Skal forresten til Lina i kveld og sove der (alle jentene og ikke JJ (heh)) så blir nok et innlegg på onsdag om hvordan det var der :)

Får se på det :P

Idag har vi også hatt mattetentamen som egentlig kan gå å dø... blir nok ingen 6'er på meg nei.. (Vilde)

Men hva har du gjort idag ?

Og et spørsmål til.. Vet det blir mange.. Men hvor er du fra ?

Kommenter gjerne! sSetter veldig stor pris på det ! :) Klemmer fra Vilde <3

Mitt forbilde (Vilde)

Hei!

Da tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om mitt forbilde.. Men sannheten er at jeg ikke har en person som forbilde... Jeg har alle menneskene som er med i Røde Kors!
Alle disse menneskene som er med her er kjempe stor inspirasjon for meg! Hva disse menneskene faktisk ofrer seg for er bare helt utrolig ! Og det som er så bra med det er at alle sammen som er med her faktisk jobber FRIVILLIG ! Det er utrolig å se hva som faktisk skjer innenfor Røde Kors. Jeg har vært med i Røde Kors i snart 2 år, og det er faktisk helt utrolig hvor mye jeg faktisk har fått oppleve! Jeg har vært nede i Farsund (kr.sand) jeg har vært i Trondheim, jeg har vært mange ganger i Oslo osv., Nå skal jeg også snart til Bergen og Bosnia ! Alle stedene jeg har vært har jeg reist i regi av Røde Kors, og det beste er at jeg faktisk ikke betaler noen ting for å reise disse stedene !!! Jeg har faktisk tatt fly HELT ALENE til stavanger!!! Og jeg kan bare si at det faktisk var drit skummelt!!! :/ Men jeg overlevde og fikk møte faktisk noen av mine bestevenner ! :)

Det å være med i Røde Kors gir deg et utrolig stort nettverk! Jeg får mulighet til å møte folk fra hele landet vårt, og tilogmed folk fra Bosnia, Zimbabwe, Nepal og Colombia! Dette gir deg et kjempe stort nettverk, og det som også er med Røde Kors er at alle klikker med alle ! så uansett om du reiser helt alene (som jeg har gjort mange ganger) så blir du alltid kjent med mange fantastiske mennesker! :)


Kan fortelle en historie for dere:
Disse på dette bilde er ikke fra norge, de to helt til venstre er fra Nepal og de to til høyre er fra Colombia, vel jeg er med i en aktivitet under Røde Kors som heter "På Flukt" dette er en aktivitet innen for Røde Kors som går ut på å lære ungdommer om hvordan de som er På Flukt har det, så vi går da gjennom et rollespill med dem.. Men tilbake til historien: Jeg ble satt som leirsjef og der skulle jeg og 3 delegater være og 2 norske.. Men det endte med at vi ble 4 delegater og meg.. Og med tanke på at ingen av delegatene kunne norsk, men at deltakerne snakket norsk så måtte jeg da sitte og oversette hva deltakerne sa.. hehe! Var kjempe gøy å faktisk bli satt slik på prøve og vi hadde det så gøy når vi satt der !

Her er bilde av alle som deltok på det ene spillet jeg var på. På dette bilde så er det Delegater fra Nepal, Colombia og Zimbabwe, det er også en fra england, så mesteparten av dette spillet foregikk på engelsk, noe som faktisk er sykt bra! Det gjør at man faktisk blir mer stabil i engelsk også! :)
Jeg har også møtt de fleste delegatene våre igjen ! og de er så koslige ! :)


Jeg har også vært på fotoshoot for Røde Kors Ungdom sammen med Vilde og Mariann! Så vi er sånn "kind of" de nye ansiktene til ungdommen i Røde Kors ! noe som er dritkult! Har også møtt Vilde og Mariann gjennom Røde Kors !


Dette er fra en samling i Oslo som jeg var på ! Her er det Hallgeir (oppe til venstre), Hilde (oppe til høyre), meg på høyre side og Vilde i bunn :) Det som var sånn sykt gøy på dette kurset var at både meg og Vilde er fra Telemark, også var Hilde der (skjønner det morsomme?) og itilegg til det, så var det en som Lin men hun het også Vilde til mellomnavn! så det ble, Vilde, Vilde, Hilde og Vilde ! hahaha! :) Og man må nesten ikke ta en Røde Korser seriøs, her er alle seg selv helt fult ! :)


Dette er under Russenstrafikk sikkerhets dag! Da hadde vi en stand for dem hvor vi hadde Kondomlappen. Kan vel si at det var MEGA kleint å holde det for russen, men sånn går det når ungdommen i Norge faktisk ligger på verdenstoppen i å ha ubeskytett sex!

Vel, nå skal jeg slutte å skrive med bare en info ting til!!!
Hvis du syntes dette høres gøy ut (noe som det selvfølgelig gjør) så kan du og melde deg inn i Røde Kors!! Vi trenger alltid flere mennesker !
gå inn på www.Rodekorsungdom.no hvor du kan melde deg inn! :)

 

Mange klemmer fra Vilde!!

 

Søndag!

HeiiI! Håper alle har hatt en super søndag! :)'

Nå har jeg akkuratt sittet i nesten en time for å skrive et innlegg som blir postet i morgen !:) og nå er jeg kjempe trøtt, (sorry hvis skrivefeil i teksten)

Men gled dere til i morgen !!! :D

Ha en fin dag !:)

God natt<3

Klemmer fra Vilde! =)

Juleavslutning

Hei!
Nå sitter jeg på juleavslutning sammen me mange flotte mennesker fra Røde Kors Ungdom!
Har ikke så mye å blogge om nå så kommer et mer utdypende innlegg i morgen osv !:)

Ha en fin dag alle sammen !:)
Klemmer fra Vilde <3

Ops!

Hei ! 

Må bare beklage for at det ikke ble noen blogging i går :(
 Vel, må bare beklage for at vi er blitt litt slappe når det gjelder blogging..

Men nå er det snart jul ! :) 

Vi gleder oss masse til det! fri fra skole og bare ha det hyggelig med familie og venner ! :)

Men nå er siste sjans for å sende inn spørsmål !!


Husk å sende inn spørsmål ! :D

-Vilde<3

randomkaos Legg til som venn

Heeelloooo! Vi er 5 jenter som står bak denne bloggen! Vi blogger om vår hverdag, hverandre og alt vi opplever sammen! For kontakt; Randomkaos@live.no

hits >